El Trompeta recomana… EL SOMRIURE DE LA DANIELA

4 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes! Poc deu quedar a dir ja d'aquest conte, fa mesos conegut com un dels contes que ha obtingut el "The white ravens 2008", distinció que el garanteix com un dels millors àlbums il·lustrats del passat any.

EL SOMRIURE DE LA DANIELA, Carme Gil i Rebeca Luciani (il·l), Editorial Kalandraka (2007) –> Aquest àlbum il·lustrat ens narra una història excel·lent i molt bonica.

Un bon dia la Daniela surt el carre, és un dia esplèndid i somriu. El seu somriure se'n va volant fins que va a parar al cor de la Roberta… 

Una història plena de figures literàries, però amb una màgia i un optimisme increïbles. Un somriure en cadena que va a parar a molts animals diferents cada vegada, tots ells amb problemes també diferents però que acaben recuperant el somriure.

Un conte que et carrega les piles amb unes il·lustraciosn genials de la Rebeca Luciani, una il·lustradora que, a part d'encantadora; té un estil propi que la fan diferent a la resta. Amb molts enquadraments diferents i tècniques variades, uns animals i uns paisatges que no passen desapercebuts per a ningú. I quin elefant més xulo!

Espero que us hagi agradat tant com a mi.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió