El Trompeta recomana… CONTES DE PLUJA

18 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes! Conscients que l'aigua és un bé escàs, us porto dos contes que parlen del tema de l'aigua des d'una visió diferent. Dos contes macos, difetrents entre ells però amb una temàtica familiar per a tots: la manca d'aigua.

PÉTALA, Pep Bruno, Editorial OQO (2008) –> OQO ens porta de nou un títol excel·lent, com ja acostuma a tenir-nos acostumats. aquesta vegada la protagonista d' aquesta història és Pètala, un ocell molt valent. La Pétala s'adona que no hui ha aigua, i va a la casa de la pluja a veure què és el que passa. Allà la rep un drac ferotge. S'haurà emportat ell tota l'aigua? S'hi enfrontarà la nostra valenta protagonista?

Una història senzilla i clara, amb unes il·lustracions que també ho resulten. Molt ben elaborades per Luciano Lozano que li donen al text una expressivitat increíbe. El resultat: un àlbum original i diferent!

LILA I EL SECRET DE LA PLUJA, David Conway, Editorial Serres (2008) –> Durant mesos el sol ha escalfat les terres de Kenya on viu la nostra protagonista. Fa massa calor per recollir llenya, per cuidar les plantes… La Lila comença a estar preocupada, el seu avi li xiuxeueja el secret de la pluja, i la nena volf er alguna cosa al respecte. Una recerca per aconseguir la pluja…

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió