El conte de… HANSEL I GRETEL

23 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes! Com heu pogut comprobar el Batakada ha marxat de vacances d'estiu, però el Trompeta continua tenint moltes ganes de fer coses, així que no publicarem els articles sobre els Orígens de… fins setembre, però sí que publicarem el Conte de… dels clàssics dels que ja hem parlat a Batakada.

Aquesta setmana és per això que us porto el de Hansel i Gretel, una versió molt especial i curiosa. Es tracta de la versió feta per Edebé l'any 2003, en la seva col·lecció "Cuentos tradicionales". L'adaptació del text és de Josep Frances Delgado, i les il·lustracions de Nivio López.

Per a mi la gràcia d'aquest conte es troba en les il·lustracions relacionades amb la caseta de xocolata, una casa de gelat, dolços, xocolata… De debó, si aneu amb l'estòmac buit, us entrarà una gana terrible. A mi em passa cada vegada que el miro.

Fins aviat! I bon profit!Comentaris

Deixa la teva opinió