Els racons de… LA CASA DE LOS CUENTOS

24 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes! Amb la força i l'energia d'haver començat definitivament les vacances fins setembre, el Trompeta i jo vem anar l'altre dia a donar un tomb per Gràcia i per no variar vem trobar un parell de racons interessants que a vosaltres també us poden interessar.

El primer us en parlaré avui, el següent la setmana vinent. Passejant per Ramón i Cajal vaig trobar la Casa de los Cuentos, de la que ja m'havieu parlat i la veritat és que em va encantar. Quan vaig entrar estaven fent contacontes, però això no és el que més em va sorprendre… Em va sorprendre el bonic ambient en el que es troba, el local i la manera d'utilitzar-lo. Una primera part és la destinda a la botiga en sí, i travessant unes cortines de bonics i vius colors, hi ha un espai per als tallers de contes.

A part d'oferir contes per a petits, ofereixen tallers de narració oral per a professionals i docents que s'imparteixen a la pròpia botiga.

En relació a la qualitat dels contes, la veritat és que s'hi poden trobar forces curiositats i contes triats per la pròpia propietària, evidentment, que li donen a l'espai el seu propi toc personal. Una botiga amb carisme i màgia, potser no tant especialitzada com Casa Anita, però de la que no podreu evitar sortir-ne amb alguna bossa.

Si us hi voleu passar recordeu Ramón i cajal 35 (93 210 54 29)

Passeu-vos-hi una estona.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió