El Trompeta recomana… M'AGRADA

25 Juliol 2008
0

Avui us porto un conte que, per diferent, original o per temàtica, no podia incloure en cap altre categoria. Un conte especial que espero que us agradi tant com em va agradar a mi.

M'AGRADA, Anna Obiols i Subi (il·l), Editorial Terrabastall (2008) –> Aquest conte més que tenir un fil argumental, es tracta d'un seguit d'imatges entorn allò que més agrada o desagrada a l'autora del conte. Una barreja d'elements realistes, fabulosos, absurds… ens porten a que un magnífic il·lustrador com en Subi hagi portat a la realitat aquest seguit d'iamtges. Els personatges són divertits i riallers, i la sensació constant de tot el conte és de festa permanent, de Carnestoltes, de Cercavila…

Un conte on es respira bon ambient, amb frases com "M'agrada mirar els ocells que fan el niu damunt dels caps de les àvies que surten de la perruqueria". Un llibre per despertar la imaginació de tots i totes… però qui és el narrador d'aquesta història? Qui n'és el protagonista? Busqueu-lo, jo encara l'estic buscant.

Espero que us hagi agradat. Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió