El Trompeta navega per… LEO TIMMERS

11 Agost 2008
0

Avui us porto la web d'un molt bon il·lustrador d'àmbit internacional. Es tracta d'en Leo Timmers, autor de contes tan divertits com El Doctor Submarí o Qui condueix?

Autor Belga que ha publicat a França, Espanya, Noruega, Finlàndia, EEUU, Canada, Alemanya, Australia, Nova Zelanda, Itàlia, Corea, el Regne Unit, Israel, Portugal o fis i tot el Japó. D'un estil molt fresc, significatiu i divertit, ens submergeix en les històries més absurdes.

La web és feta amb Flash i d'una senzillesa i una facilitat de navegació increïble. No es poden guardar les imatges però sempre es pot fer: "imprimir pantalla". Una web amb quatre apartats: Biografia i contacte, Nens, Editorial i Comercial.

Evidentment, i com sempre, l'apartat més interessant és el de Nens, on podem trobar els seus àlbums il·lustrats organitzats a partir de petits dibuixos representatius de cada conte. Quan cliques sobre un d'aquests dibuixets, pots veure totes les imatges i il·lustracions que l'autor ha penjat d'aquest conte.

La part d'Editorial i Comercial també resulta força interessant, ja que apareixen il·lustracions de l'autor fetes per a campanyes publicitàries o revistes.

Espero que us engresqui tant com a mi.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió