CUINA PER A NENS

21 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

L'altre dia vaig anar a la Biblioteca infantil i juvenil Lola Anglada, i al sortir vaig trobar un tríptic que em va semblar prou interessant sobre cuina per a nens.

Els tallers de cuina els organitzen al Mercat de la Boqueria, i fan diversos tipus de tallers: per a qualsevol nen o adolescent que s'hi vulgui apuntar, tallers per a escoles, i també tallers-casal d'una setmana de duració.

La meva sorpresa més gran ha estat quan buscant a través de la web del mercat de la Boqueria, he arribat a la web Cuina per a nens. Una web molt ben feta, molt senzilla i molt pràctica, amb un menú senzill, i on pots trobar els diferents tipus de tallers que s'ofereixen, així com informació extra.

La capçalera de la web, és a la vegada el seu menú; i els dibuixos són molt simpàtics i divertits. La veritat una web molt ben pensada.

I una activitat d'allò més interessant per tal d'acostar als infants al món de la cuina i dels aliments, ja que no pot ser que un nen desconegui el procés de cuinar, d'on vénen els aliments i com ens arriben al plat cada dia. A part de tot aquest tipus d'activitats, sempre interessants, que es poden realitzar; també us convido que els vostres fills es rentin bé les mans i els deixeu entrar al fantàstic món de la cuina i dels aliments: qui sap si a lo millor està a les vostres mans el proper Ferran Adrià o la propera Carme Ruscalleda…

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió