NADONS A L'AIGUA!

28 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

L'altre dia sortint de la piscina municipal de Sant Andreu, on hi vaig diàriament a fer una mica d'esport, vaig veure un díptic que em va semblar d'allò més interessant d'una de les activitats que realitzaràn durant aquest curs escolar. Es tracta de l'activitat de Nadons a l'aigua, en la que nadons de a partir de 6 mesos s'hi poden apuntar amb la seva mare o pare. Es tracta d'introduïr als més petits en el món de l'aigua, un món que o els hi resulta estrany, ja que han estat nou mesos envoltats d'un líquid similar. A la vegada que es reforcen els vincles entre els nens i els seus pares, hi ha un millor desenvolupament motriu, i s'ajuda al nadó a relaxar-se i sentir-se a gust en aquest ambient.

Jo quan pujo cap al gimnàs i passo per davant la piscina petita, alguna vegada he tingut l'ocasió de veure la tendresa i sensibilitat amb la que es treballa amb aquest grup i és un autèntic luxe…

Estic segura que aquesta activitat també la deuen realitzar a altres piscines municipals i privades, i és per això que us animo a si teniu nadons d'aquestes edats, us engresqueu a gaudir-ne.

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió