Llibreries del món…

30 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

Inaugurem nova secció gràcies a un comentari que un dia una noia em va deixar en els racons del Trompeta, on em recomanava llibreries de Madrid i de Santander. Em va semblar molt interessant, i rumiant-hi molt, he decidit començar una secció que serà més vostra que no pas meva, una secció en la que tothom qui vulgui e`ns podrà deixar algun comentari o enviar-nos un mail parlant-nos d'alguna llibreria especialitzada en literatura infantil que hagi trobat a: el país on viu, on ha viatjat aquest estiu, on hagi anat per viatge de negocis… on sigui… I així farem una espècie d'enciclopèdia de llibreries d'arreu del món.

Us hi animeu? Necessito la vostra ajuda, ja que ni el Trompeta ni jo viatgem gaire.

Fins aviat i Bon voyage!Comentaris

Deixa la teva opinió