Els racons de… EUREKAKIDS

23 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes!

Com ja sabeu el Trompeta no para ni un sol segon, és inquiet i belluguet i l'altre dia va canviar de zona i va anar a passejar per Sants, allà hi va trobar una jugueteria d'allò més interessant. Es tracta d'Eurekakids, la podeu trobar a Carrer de Sants número 21.

 

És una tenda que també la podem trobar a altre llocs de les nostres contrades, és una cadena; però té quelcom d'especial. Ens ofereix joguines per com ells diuen: "transmetre valors mentre aprenem jugant". Està atapaïda i plena de joguines de diferents marques franceses i europees, de tela, de roba… Vaig estar-hi una estoneta força entretinguda.

El millor: les cuinetes i el menjar de fusta són el millor. M'encanten!

Us hi acosteu?

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió