Explica'm… MIL ANYS DE CONTES DEL MAR

24 Octubre 2008
0

MIL ANYS DE CONTES DEL MAR

, VVAA, Editorial Baula (1997) –> Qui no ha escoltat mai contes de sirenes amb el seu bonic cantar, o de temuds pirates amb els seus vaixells, o contes que ens expliquen perquè l'aigua del mar és salada… Aquest recull de contes ens porta tot això i més, en ell podem trobar: contes d'éssers maravellosos marins, històries de bèsties d'aigua, mitologia, contes de pirates i corsaris, contes de la mar i els homes que s'aventuren a intentar descobrir-la, històries de vaixells i sirenes.

Totes les històries amb la seva introducció, i la seva edat recomanada, així com els escenaris i personatges; com ja acostuma a ser habitual en aquesta col·lecció.

Les aventatges d'aquest llibre és que podem trobar moltíssimes històries, sovint desconegudes, de personatges uqe fascinen tant a infants com a adults i que formen part del nostre imaginari col·lectiu. Així que si teniu alumnes o fills o néts que es creguin pirates o sirenes, o piratesses i "sirenos", aquest és potser el seu llibre. Un llibre per omplir hores i hores de relats compartits i que quan sigui gran, el nen podrà llegir.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió