La llibreria… BIBLIOKETA

25 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes! Acabo el meu passeig per la ciutat de Madrid, si més no de moment, presentant-vos aquesta llibreria, es diu Biblioketa i la podeu trobar al carrer Justiniano número 4. Allà hi viu una simpàtica ratolineta, força pressumida que rep per nom Keta.

Pel que he vist a través de la web, el més bonic és l'espai que la conforma, és gran, blanca i bonica. Us en faré una petita visita a través de les següents línies:

Al entrar trobem la Kolección, on hi ha les novetats i els àlbums més recomanats per l'espai. A la mateixa planta podem trobar els llibres a partir de 6 anys, cada any ocupa un apartat fins als 12. No només estan en castellà, sinó també en frnacès o anglès. Al mig de la planta principal trobem uns expositors mòbils on trobem els llibres classificats per matèries.

Baixant les escales hi ha l'espai per als més petits, de 0 a 3 anys, on hi ha pufs, alfombres i tot un espai destinat als més petits.

A la planta de dalt podem trobar els llibres per a infants d'entre 3 i 6 anys, on podem trobar molts contes i àlbums il·lustrats.

També hi ha un espai anomenat "La cueva de Keta" on es fan els tallers i totes les activitats que ofereix la llibreria.

Si voleu saber-ne alguna coseta més, també podeu passejar per la seva web.

I si us hi voleu acostar quan aneu a Madrid, ja sabeu

Carrer Justiniano 4

28004 Madrid

Metro: Alosno Martínez

 Comentaris

Deixa la teva opinió