Jugant a… JOCS DE CARTES DE DJECO

26 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes!

Ja us vaig parlar de Djeco, de la seva qualitat en les joguines que ofereix, els seus productes i la qualitat dels materials que tenen a la venta; però una vegada més, m'encanta escriure per parlar-vos d'uns jocs seus que he descobert. Divertits, entretinguts, sorprenents i per a tota la família.

Es tracta dels seus jocs de cartes per a grans i petits. De qualitat excel·lent, amb bones il·lustracions i amb l'edat a que estan destinats, el temps de durada de la partida, el nombre de cartes que inclou i una petita descripció del joc.

Jocs de memòria, cartes de sons i mímica, de parelles… Perquè us en feu una idea dels materials, us deixo amb unes imatges d'aquestes boniques cartes.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió