Jugant a… BUFALLUMS

23 Desembre 2008
0

Hola a tots i totes! Ja fa un temps que vaig veure per primera vegada aquestes titelles, i sincerament em van encantar. Són titelles especials, fetes a mà, una a una i sense motlles, amb paper i cartró reciclat i pintura; i sobretot, molt carinyo. a seva elaboració és antiga i artesanal

Unes titelles que a part de ser boniques, són ecològiques.  Un petit taller artesanal sota el nom de Bufllums, dóna forma a aquest projecte. No els podeu trobar a cap botiga, però sí a Internet.

Fan titelles de mà i dedit, així com nines i ninots. Els dos tipus de titelles poden representar: contes clàssics, cançons populars infantils, elements típics del Folklore de les nostres terres o temes (com ara els animals de la granja o de la selva).

Sigui com sigui una bona eina per amenitzar les estones de jocs de grans i petits, perquè explicar els contes amb titelles com aquestes ha de ser un autèntic luxe.

Us deixo amb algunes de les seves titelles més maques.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió