El Trompeta recomana… LLIBRES DE CARTRÓ

26 Desembre 2008
0

Hola a tots i totes! Sota aquest títol sorgeix una nova col·lecció de l'editorial valenciana Bromera que pretén acostar als més petits la lectura i els contes. La col·lecció té dos títols i són d'allò més senzills, però alhora bonics.

ANIMALS DE CAMP, Guido Van Genechten, Editorial Bromera (2008) –> Es tracta d'un conte en format quadrat i de tapes i planes dures destinat a infants molt petits, a partir d'un any, que vulguin conèixer de més a prop els animals de camp. Cada plana és una animal amb el nom a sota. Senzill però amb el segell de qualitat que sempre en posa en Guido Van Genechten i aquesta editorial.

ANIMALS SALVATGES, Guido Van Genechten, Editorial Bromera (2008) –> Igual que el conte anterior, però aquesta vegada ens presenta els animals salvatges, 18 diferents. Els voleu conèixer?Comentaris

Deixa la teva opinió