Els il·lustradors i les editorials també ens desitgen Bones Festes!

27 Desembre 2008
0

En aquestes dates tan senyalades, he tingut la sort que alguns il·lustradors i editorial m'han enviat la seva pròpia felicitació de Nadal. A ells mil gràcies i molt Bones Festes. I com són unes il·lustracions d'allò més xules, us les poso i us explico una micona.

Començant pels il·lustradors, hi ha la de la Sílvia Ortega, seguida per la de Francesc Rovira, la Rebeca Luciani amb el seu estil tan característic, la del Sebastià Serra amb moviment i tot, i la de l'Óscar Sardà i el seu follet Oriol. A tots ells mil gràcies i els millors desitjos per a ells en aquest nou any que comença que espero que estigui tan ple d'èxits com l'anterior!

Les editorials, n'hi de totes maneres i tots colors:Brosquil, Edicions del Pirata, Faktoría K de Libros, Kalandraka i finalment Editorial Joventut. A tots ells gràcies per editar les històries que a tots ens fan somiar dia rere dia.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió