Els racons de… ELS TRES TOMBS

31 Desembre 2008
0

Hola a tots i totes! Durant aquestes vacances de Nadal, el Trompeta i jo estem aprofitant per passejar i veure botiguetes i llocs xulos, i l'altre dia perdent-nos per Gràcia, vem anar a parar a la Botiga Els Tres Tombs, una jugueteria genial, enorme, amb molta varietat i amb marques de joguines de fusta de gran qualitat, moltes d'elles estrangeres. Joguines d'aquelles que m'agraden a mi: educatives, de fusta i a la vegada boniques, maques… llàstima que en general siguin cares.

Bé, la botiga m'ha encantat: tenen un munt de cuinetes, cases de nines precioses, balancins, trens de fusta, ninos i peluixos… és per perdre-s'hi una estona, de debó!

Si hi voleu anar estan a Travessera de Gràcia 96, a prop de Via Augusta i Riera de Sant Miquel; i si no, sempre podeu visitar la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió