LES CAVALCADES DE REIS ESCALFEN MOTORS

3 Gener 2009
0

S'acosten els màgics Reis d'Orient i amb ells les Famoses Cavalcades que es fan a tot arreu de les contrades catalanes. No hi ha poble, barri o ciutat que no celebri la seva pròpia Cavalcada amb el Melcior, el Gaspar i el Baltassar. Ses Altesses Reials arriben des d'Orient amb tren, vaixell, amb globus, amb avioneta, amb camell, cavall, elefant… qualsevol mitjà de transport és vàlid per aquests fantàstics tres personatges que il·lusionen a grans i petits i que tots anem a rebre amb molta alegria.

Aquest any, els il·lustradors s'han sumat a aquesta gran festa, ja que en la cavalcada que es realitza el proper dia 5 de Gener a la ciutat de Barcelona, en Gusti hi participa fent el decorat de totes les carrosses, cartells, mercadatge en general, inflables… Les il·lustracions em semblen molt xules, tot i que en sé d'un que aquest any s'indiganrà força, jo crec que en Gusti està fent molt bona feina i espero que els resultats siguin els esperats. Us deixo unes quantes il·lustracions de tot plegat.

Les fotos i imatges d'a continuació formen part del disseny de la carrossa del carbó, que estarà decorada amb tot de fotos d'infants que per no ser gaire bons han rebut carbó algún any o altre.

Però la tasca dels il·lustradors no s'acaba aquí, a Hospitalet de Llobregat, el fantàstic Valentí Gubianas realitza, al igual que ja fa uns quants anys, la decoració de les carrosses dels Reis més famosos i estimats. La feina feta segur que és, com sempre, professional, tendre i elegant. Us deixo algunes il·lustracions que il·lustren la web de Nadal de l'Ajuntament d'Hospitalet.

A continuació us deixo amb algunes imatges de la preparació i montatge de les carrosses d'enguany. Estàn quedant precioses, espectaculars i sorprenents. Una feina molt ben feta. Sí senyor!

 

Fins aviat i Felices il·lusions!



Comentaris

Deixa la teva opinió