El conte de… ELS FOLLETS SABATERS

20 Gener 2009
0

Hola a tots i totes! Vaig descobrir aquesta història gràcies a que un nen de l'escola va portar un dia un conte de l'Editorial Combel on hi havia quatre contes clàssics i s'explicaven en un CD. Em va encantar la versió, així que us la porto avui però de manera individual.

ELS FOLLETS SABATERS, Sebastia Serra, Editorial Combel, Col·lecció El cavall Volador, Sèrie Galop (2003) –> No és la primera vegada que us porto un clàssic d'aquesta col·leccció i n'estic ben segura de que no serà pas l'última. Una col·lecció que a part de bons títols i bones adpatacions, compta en els il·lustradors més importants del panorama català actual. En aquest cas en Sebastià Serra, un magnífic il·lustrador, amb un estil més depurat cada dia. M'encanta!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió