El Trompeta recomana… CONTES PER MIRAR

23 Gener 2009
0

Hola a tots i totes! Potser us pregunteu què vol dir "Contes per mirar" pel Trompeta, doncs són aquells contes, normalment de gran format on el més important NO és el text, sinó el que hi podem veure. Us porto uns exemples perquè entengueu de quin tipus de conte parlo.

LA VUELTA AL MUNDO DE MUK, Mark Routavant, Editorial Kókinos (2008) –> Un conte amb un protagonista molt divertit, una espècie d'osset que ens porta fer un viatge pel seu món, en el que hi podem observar moltes coses. Un conte d'aquells que cada vegada que passis per una de les seves planes, hi veuràs detalls que la vegada anterior t'havien passat per alt.

A ON ES TROBA EL PASTÍS?, Thé Tjong-Khing, Editorial Blume  (2008) –> Un conte sense text on la història ens narra el robatori d'un pasís del Senyor i la Senyora Gos. Mentre persegueixen als lladres per una sèrie de paisatges sorprenents i increíbles, es van succeïn una sèrie de desastres. La nena conill perd la seva joguina, els micos roben el barret de la senyora Gata… Una història explicada a través dles seus dibuixos.

EL MEU GRAN LLIBRE DELS PIRATES, Ali Mitgutsch, Editorial RBA –> També en format gran, aquest conte es passeja pel fantàstic món dels pirates. Acostant-nos tots els elements que conformen el seu fantàstic món. Per a qui li agradin els pirates, és el seu llibre…

GRAN LLIBRE DELS SOMNIS, Nathalie Laurent, Editorial Corimbo (2008)  –> Aquest és un conte molt gran de format cartró dur que ens transporta al fantàstic món dels contes. Cada plana ens narra un somni del protagonista de la història. És molt bonic, d'il·lustracions senzilles i molt tendre.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió