Explica'm… LES MEVES RONDALLES CATALANES

25 Gener 2009
0

LES MEVES RONDALLES CATALANES, Mònica Abad, Editorial Susaeta (2008) –> Un recull d'històries i llegendes del nostre país, una col·lecció de contes recollits en un de sol… això és el que ens ofereix l'editorial Susaeta amb aquest llibre, es tracta d'un volum que recull tots els contes de Rondalles populars catalanes publicats per la pròpia editorial en un de sol. Històries d'animals, heroïs llegendaris, històries fetes llegenda…

Un llibre que divideix les seves històries en cinc temes diferents. Històries d'animals, com en Tabalet o el Gat Negre; Històries populars, com el Gegant del Pi o en Patufet; històries d'heroïs com en Tirant Lo Blanc o el Conte Arnau; Històriques com El Timbaler del Bruc o Guifré el Pilòs; i Dates Especials com Nadal o Sant Jordi.

És un llibre per a nens, amb històries per ser explicades i més endavant llegides. L'il·lustrador no és sempre el mateix sinó que varia en funció de la història, cada història un il·lustrador i per tant, una imatge diferent de la llegenda.

És un llibre que de ben segur a molts nens agradaria tenir a les seves prestatgeries.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió