Explica'm… 25 cuentos populares de Europa

15 Febrer 2009
0

25 CUENTOS POPULARES DE EUROPA, Michi Strausfeld, Ramon Besora, Editorial Siruela –> Un recull de 25 contes populars de tota Europa, amb una edició molt ben acurada, una tria excel·lent i les fantàstiques il·lustracions d’una il·lustradora com hi ha poques: la Rebeca Luciani. Té un art i un estil que la fan diferent de la resta. Els seus dibuixos poden semblar surrealistes, i en certa manera ho són, però estàn plens de vida. Només pels seus dibuixos ja val la pena aquest llibre…

Són contes de 25 regions diferents, contes que potser ens semblen nous, altres que ja ens sonen però amb una variant diferent… però sigui com sigui 25 contes que ens aporten una mica més de les 25 cultures que ens envolten.Comentaris

Deixa la teva opinió