El Trompeta recomana… ELS AMANTS PAPALLONA

20 Febrer 2009
0

Fa molt poquet, el passat mes de Novembre, vaig veure publicat un conte del que ja havia vist alguna coseta per Internet, i em va acabar de convèncer del tot. El voleu conèixer amb mi?

ELS AMANTS PAPALLONA, Benjamin Lacombe, Editorial Baula (2008) –> Un conte magnífic, màgic, especial… que ens recorda potser a les obres més romàntiques de la Rebecca Dautremer. És genial, preciós… Em quedo sense gaires adjectius per definir-ne unes il·lustracions plenes de personalitat, de vida, de tendresa i d'expressivitat.

La història ens narra com la Nakoto està obligada a casar-se amb un home que no estima degut a un matrimoni de conveniència. La lluita dels dos amants per estimar-se per sobre de tot, està narrada amb una sensibilitat sorprenent, amb il·lustracions plenes de llum i color se' ns transporta a una llegenda oriental sobre el més fort dels sentiments: l'amor.

Si podeu, mireu-vos-el.Comentaris

Deixa la teva opinió