El conte de… L'AMOR DE LES TRES TARONGES

24 Febrer 2009
0

Una rondalla tan fantàstica com aquesta havia de tenir conte; de fet és molt complicat trobar-lo, però ho he aconseguit; i a sobre, la versió que n’he trobat m’agrada. No es pot demanar més.

L’AMOR DE LES TRES TARONGES, Antoni M.Alcover, Adaptació de Rosa M.Colom, Editorial Moll –> Una acurada edició Balear d’una de les històries més divertides que us he portat en els darrers temps. L’originalitat de l’obra recau no només en la seva història, que ja ho és força d’original; sinó també en unes excel·lents i divertides il·lustracions de Nívola Uyà, guanyadora amb aquestes il·lustracions del II Premi Puunta de Llapis, convocat per l’Institut d’Estudis Baleàrics (coeditors de l’obra).

La veritat és que és molt xulo, però complicat de trobar a les llibreries catalanes; per Internet però, es pot trobar.

lli1011

gegant_bolognaComentaris

Deixa la teva opinió