Jugant a… OSKAR&ELLEN

28 Març 2009
0

Hola a tots i totes! Deu fer cosa d’un mes la Moni de Monimenuts em va parlar de la marca de joguines que us porto avui, però com tenia algunes marques ja preparades, se m’ha enrederit una mica, tot i així l’espera val la pena, i avui us puc parlar d’una marca de joguines de drap genial, es diuen Oskar&ellen, de seu a Suïssa tenen joguines de diferents tipus: llibres de drap, joc simbòlic, jocsa i música, decoració de Nadal i Pasqua. Personalment em quedo amb tot el que és joc simbòlic, i amb els contes, hi ha un de “Nursery Rhymes” genial! No en tingueu cap mena de dubte de que és especial de debó tot el que fabriquen. Una empresa petitona i de caire tradicional creada per una parella l’any 2000, moment en el que neix la seva filla.

Els resultats de les joguines, només cal veure’ls per saber que són relament especials.Comentaris

Deixa la teva opinió