Explica'm… CUENTOS DE HANS CHRISTIAN ANDERSEN

29 Març 2009
0

CUENTOS DE HANS CHRISTIAN ANDERSEN, Editorial Edelvives (2003) –> Un llibre recopilatori dels millors contes d’Andersen, on hi podem trobar moltes històries amb una acurada edició com acostuma a caracteritzar a Edelvives-Baula. Les il·lustracions són molt maques i és el que fa especial a aquest recopilatori, qui les fa? Mª Jesús Santos Heredero. EXpressives il·lustracions de les històpries que a tots ens han explicat alguna vegada.

L’inconvenient que hi trobo en general a aquesta editorial és que resulta molt complicat trobar imatges i informació de les seves publicacions, fet que dificulta la meva tasca de recerca i m’haig de quedar amb el que apunto a la meva llibreta quan vaig per les llibreries.

Així que només us en puc ensenyar una petita mostra de la portada.

8426351743Comentaris

Deixa la teva opinió