Jugant a… ERZI

11 Abril 2009
0

Hola a tots i totes! Avui us porto una marca genial, extraordinària, d’aquelles de joguines que tan m’agraden a mi, i us preguntareu perquè. Doncs perquè es tracta d’una marca de coses per la cuineta de fusta: menjars de tot tipus, plats, tasses i gots, menjar cru i cuinat, fins i tot rotllets de sushi de fusta. Una autèntica passada, la marca es diu Erzi, i tot i no tenir web n’he trobat moltes imatges interessants. Si en voleu comprar alguna cosa, jo vaig veure algun dels seus productes a les botigues Didacmanía, tot i que suposo que a les botigues de l’estil, també hi podem trobar els seus productes.

Només cal que mireu les imatges per saber que estan d’allò més bé, hi ha tantes coses, que no sabia quines triar i al final, n’he agafat un munt.Comentaris

Deixa la teva opinió