Explica'm… L'ARBRE DELS CONTES

12 Abril 2009
0

L’ARBRE DELS CONTES. Històries de tot el món, Hugh Lupton, il·l Sophie Fatus, Editorial Beascoa (2006) –> Sota un títol tan bonic com aquest, trobem un conte que en quant el vaig veure, vaig decidir regalar-me’l. Es tracta d’un àlbum il·lustrat de Beascoa amb unes il·lustracions amb molt color, molt divertides, i que ocupen tot l’espai, compartit amb el text.

Hi podem trobar set històries i set procedències diferents: alemanya, hindú, afro-americana, russa, noruega, anglesa, jueva… Els títols: el cassó màgic, El que fa la persona ho repeteix la mona, La cançó més bonica, El gall plumat, Les tres cabretes eixerides, La gallineta vermella, i l’Abric Blau.

Al final, hi ha un apartat de Fonts i agraïments, on s’explica el País d’origen de les històries, així com de quina font bibliogràfica les ha tret l’autor.

La veritat és que val la pena…

128_1



Comentaris

Deixa la teva opinió