Souvenirs de París

13 Abril 2009
0

El Trompeta i jo sóm força estranys, i així com la gent es porta dels llocs que visita samarretes, clauers, imants de nevera, el souvenir que ens hem regalat per a nosaltres són un parell de contes. Sí, com ho sents. Estranys? segur que sí, però dos obres d’art precioses, i ara us en presento la primera.

HISTOIRE DE BABAR, LE PETIT ÉLÉPHANT, Jean De Brunhoff, Editorial Hachette (2007) –> El primer llibre que es va escriure sobre en Babar es va publicar l’any 1931, i el que tinc a les meves mans és una reedició d’aquesta primera edició amb la primera portada i la mateixa editorial que el va editar aleshores. Té d’especial que es tracta d’un pop-up, on es pot veure la primera història d’aquest petit elefant francés en moviment, de com deixa la selva per descobrir la gran ciutat. És una passada! I quin millor conte a portar per un elefant que el conte del seu cosí llunyà francés…Comentaris

Deixa la teva opinió