Els racons de … PAIN D'EPICES

22 Abril 2009
0

Hola a tots i totes! De nou un racó increíble de París, per si alguna vegada us hi acosteu per allà, sapigueu que aquesta jugueteria és de visita obligada. Es tracta de Pain d’Epices, una jugueteria que també té alguns contes, amb totes aquestes marques franceses que tan m’agraden. L’aparador ja és una monada, i per dins dues plantes de cosetes d’allò més excepcionals. Si voleu algun peluix d’en Moulin Roty és dels millors llocs on trobar-los; això sí, no us espereu que el preu variï gaire del d’aquí, de fet, tot i que aquí són joguines d’importació els preus són pràcticament iguals.

Perquè us en feu una idea de la botiga, el millor que podeu fer és veure les fotos.

 

Si visiteu París, la podeu trobar a:

Passage Jouffroy 29,31,33, dins de les galeries de els Passages Couverts.Comentaris

Deixa la teva opinió