Els racons de… JOUJOUX

30 Abril 2009
0

Hola de nou! Del meu viatge a Parísn’he tret moltes coses positives, i una d’elles és la descoberta d’aquesta tenda Joujoux. Un autèntic paradís de les miniatures. En la tenda hi podem trobar els interiors de la casa de nines que totes hem somiat en tenir quan èrem petites. Uns detalls increíbles, i tot en un marc preciós i acollidor. I és que la botiga no es pot trobar en un espai més bonic, als Passages Couverts, que són una espècie de galeries interiors molt antigues i boniques en les que podem trobar les botigues amb tot l’encant parisí i uns cartells genials, d’aquells tan antics i clàssics… Un marc encantador per una botiga que també ho és.

L’adreça exacta:

Passage Jouffroy 41-43

Metro: Grands Boulevars

joujoux01joujoux02Comentaris

Deixa la teva opinió