Explica'm… CONTES PER ANAR A DORMIR

24 Maig 2009
0

CONTES PER ANAR A DORMIR, VVAA, Col·lecció El meu primer Larousse, Editorial Larousse –> Es tracta d’un recull de contes clàssics de sempre amb unes il·lustracions modernes i diferents. Podem trobar des de grans clàssics recopilats pels germans Grimm, fins als contes d’Andersen, passant per alguns conte més desconeguts. Les històries que hi podem trobar són: En Jaume i la mongeta màgica, La flor d’espígol, La pastora i l’escura-xemeneies, El soldadet de plom, El sastre valent, El flautista d’Hamelí, la Llebre i l’eriçó, La baldufa i la pilota, els dos companys de viatge i Les tres taronges de l’amor.

Un bon recopilatori que s’allunya dels clàssics típics i ens acosta històries més desconegudes.

ol00055101Comentaris

Deixa la teva opinió