El conte de… EL PASTOR MENTIDER

26 Maig 2009
0

Si hi ha molta gent que repeteix als seus nens quan diuen mentides que els hi creixerà el nas com en Pinotxo, jo sempre els hi dic que els hi passarà com al Pastor Mentider, que quan diguin la veritat ningú se’ls creurà. Avui us porto una versió de la història que ens explica precisament això.

EL PASTOR MENTIDER, Il·l Francesc Martínez Infante, Editorial Combel –> Una versió del pastor més mentider de tots que ens acosta l’editorial Combel en la seva col·lecció de El Cavall Volador, com a clàssic de “Veritats i mentides”. Una història molt curta però amb una finalitat d’allò més clara: no es diuen mentides. Aquesta edició l’he triada perquè Combel sempre ens ofereix bones versions dels clàssics amb il·lustradors moderns i coloristes, en aquest cas el Francesc Martínez Infante.

9788478648733_04_nComentaris

Deixa la teva opinió