Jugant a… LATITUDE ENFANT

13 Juny 2009
0

Latitude Enfant és una marca francesa que vaig descobrir un dia a una de les botigues que té Eurekakids a Barcelona, em va fascinar tant que em vaig apuntar el nom i sense pensar-ho dues vegades vaig buscar-ne la web, efectivament és una gran marca amb molt bons i especials productes. A part de tenir una web dolça i fantàstica on les seves pròpies joguines i peluixos et presenten cadascún dels racons; i vaig veure que tenen un munt de joguines per a nadons, d’aquestes tan tovetes i dolces classificades per col·leccions: el circ, les meves petites cases, la natura, el teatre, la família, llibres de roba, el jardí encantat…

Em quedo sense gaires paraules amb aquestes joguines, així que us deixo amb algunes d’elles i el link a la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió