El conte de… LA GALLINETA VERMELLA

16 Juny 2009
0

Resulta complicat trobar un conte en català d’aquesta història i que estigui bé, però per fi l’he localitzat, ja em direu què us sembla.

LA GALLINETA ROJA, Byron Barton, Traducció Paula Vicenc, Editorial Corimbo –> Es tracta d’un conte per a nens força petits de 3 a 5 anys que ens explica aquesta història, amb il·lustracions molt infantils i senzilles, i amb un vocabulari adequat a l’edat. És un dibuix sense línies, i amb uns colors molt i molt vius. Pel que fa al text és evidentment, una adaptació de l’original, molt curta i fàcil per a nens petits.

Us en porto unes quantes imatges a veure si us agrada.

corimbo051101bartoncorimbo_img01corimbo_img02corimbo_img03corimbo_img04corimbo_img05corimbo_img06corimbo_img07Comentaris

Deixa la teva opinió