Més dibuixos del meu artista particular

18 Juny 2009
0

Bé, ja sabeu que tinc la sort de comptar a la classe amb un nen que fa uns dibuixos sorprenents, extraordinaris, divertits, originals… En fi, se’m cau la baba. Evidentment, això no els hi faig saber als meus nens, però vosaltres sí que vull que veieu la darrera entrega d’aquest artista. Dic que és l’última perquè s’acaba el curs i el curs vinent, ja no serà un dels meus nens.

Us poso dibuixos lliures i dibuixos observats a la pissarra; es tracta d’un tipus de dibuix en que els nens copien el que la mestra ha dibuixat prèviament a la pissarra. En el cas del meu artista, són unes adaptacions genials. Tenim des d’en Patufet a punt de ser devorat pel bou, el ja mític drac de Sant Jordi, a dins de la seva cova, i des del forat d’entrada es veu el castell, el rei i les ovelles que es vol menjar, una selva genial amb el drac vermell (un conte que vam veure un dia), fins i tot m’he permès la llicència de que surti un “Trompeta”… Els dibuixos ja són macos, però el millor és quan te’ls explica amb tot luxe de detalls, explicant tot: perquè un personatge està en una determinada posició, o pintat d’una manera en concret, quin paper tenen en l’acció del dibuix tots els personatges. M’encanta el que passa pel cap d’aquest nen.

Em sembla que sobren les paraules i que només cal veure el que és capaç de fer.Comentaris

Deixa la teva opinió