Montse Tobella a la Sala Rovira

27 Juny 2009
0

Fa uns dies va acabar l’exposició d’originals de la Montse Tobella a la Sala Rovira, per diversos motius no hi vaig poder anar de bon principi i si me’n descuido no hi puc anar, finalment, un parell de dies abans de que acabés m’hi vaig poder acostar. no vaig poder fer fotografies per decisió de la sala però em quedo grabat a la meva memòria uns originals fantàstic i preciosos. És una llàstima que amb les publicacions es perdin les textures que els autors aconsegueixen amb els seus originals.

La màgia dels regals, un dels meus preferits, em va fascinar; el seu personatge de la Neus; la seva participació en Tatano i Cavall Fort; La pluja de sons i colors, i Camí del Sol, també hi havia una versió de Robin Hood i alguna il·lustració del seu darrer conte publicat amb Bromera: L’hàmster d’en Josep… Unes autèntiques obres d’art precioses.

Enhorabona per una exposició fantàstica!Comentaris

Deixa la teva opinió