El Trompeta recomana… CONTES D'ANIMALS

24 Juliol 2009
0

Els animals són sovint els protagonistes de molts contes infantils i moltes històries, avui us porto algunes protagonitzades per animals de tota mena, grans i petits, simpàtics i temibles…

MIRA QUE LLEVO, Leo Timmers, Editorial Claret Kids (2009) –>El genial Leo Timmers ens porta aquesta vegada un conte en Pop-up sobre diferents animals que condueixen diferents mitjans de transports en els que porten i amaguen també coses diferents. Amb un estil fresc i divertit, Leo Timmers ens porta una vegada més una proposta d’allò més recomanable.

015024032

POEMES I CANÇONS. BESTIARI, Llibre+CD, Lola Casas, Publicacions de l’Abadia de Montserrat –> Els contes amb CD que ens porta aquesta editorial sovint són de qualitat i si a més hi afegeixes el nom de Lola Casas, especialista en poesia infantil, ens dóna com a resultat un molt bon treball d’allò més interessant. Cuques de llum juganeres, ratpenats que volen en les nits d’estiu, abelles atrafegades, esquirols espavilats, rucs amb molta paciència, granotes que fan el seu particular concert… En fi, bèsties i bestioles de totes les mides i per a tots els gustos.

51503


JO VULL UNA MASCOTA, Lucía Serrano, Editorial Thule (2009) –> Un conte molt bonic sobre un nen que vol una mascota. Però evidentment resulta molt complicat triar-ne una. Un cocodril? Un rinoceront? O potser un pingüí? Sigui com sigui són mascotes massa complicades per al protagonista d’aquesta història. Podrà trobar al final la mascota perfecta?

getimgsphp01peque02mascota03peque

ZZZZ. Y ELLOS… ¿CÓMO DUERMEN?, Il Sung Na, Editorial Una Luna –> Un conte d’aquells per explicar als més petits just abans de marxar a dormir. Tots dormen… Bé, tots menys el mussol que plana rere plana ens va descobrint com dorm l’elefant, el peix… Boniques il·lustracions i bonic text que fan d’aquest un d’aquells contes bonics de tenir en la nostra prestatgeria.

zzz_01zzz_02zzz_03zzz_04zzz_05



Comentaris

Deixa la teva opinió