Els racons de… BERTRAND

29 Juliol 2009
0

Avui us porto una llibreria molt nova i molt gran que han obert a Barcelona i de la que m’havien parlat, Bertrand. D’ella puc destacar que es troba en un espai privilegiat, a Rambla de Catalunya 37. El local que ocupa és enorme, la decoració està pensada amb un gust exquisit, el mobiliari és molt adequat, l’espai és preciós i d’allò més ben aprofitat. Però us parlo de la secció infantil que és el que a mi més m’interessa.

Curiosament hi ha un apartat d’allò més ampli, i a part de trobar tots els contes i editorials que trobem normalment a altres llibreries grans. Hi ha una part de llibres seleccionats per ells on vaig descobrir contes o àlbums més especials i diferents, allunnyant-se de les grans Editorials, ens presentaven dos llibres d’una editorial argenitna pràcticament desconeguda al nostre país, i eren preciosos.

En fi, trobar racons que et sorprenguin una micona de tant en tant, ja està prou bé.

Em quedo amb la frase que hi a la paret de la part de literatura infantil: “Llegir és jugar amb la imaginació”.Comentaris

Deixa la teva opinió