Un riu de contes…

10 Agost 2009
0

Sota un títol tan bonic com aquest s’amaga una proposta d’allò més interessant. Es tracta de la tercera trobada Internacional de Narradors Orals al Pirineu. Enguany es realitzarà els propers dies 28, 29 i 30 d’agost a Bellver de Cerdanya, un indret preciós en el que emmarcar aquest acte. Organitzat per LASSAl, una Associació de Narradores amb moltes ganes i il·lusió per tirar endavant un projecte com aquest.

Es tracta de tres dies plens d’actes relacionats amb el món dels contes, i a contes per a infants, titelles, intercanvis de narradors, contes per adults, contes per a la tercera edat, cercavila de contes…

Una proposta que m’ha vingut de gust fer-vos conèixer i en la que espero que els qui hi pugueu assistir hi gaudiu molt. Espero que algú m’ho expliqui… Per més informació podeu entrar a la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió