DESCOBRINT MAI MÉS

13 Agost 2009
0

Una pel·lícula que s’endinsa en l’interior de l’autor de Peter Pan, J. M. Barrie. Un home que vivia una vida que no li agradava i que a través dels seus propis ulls de nen i dels jocs amb els fills de la Sylvia Llewelyn Davies, va crear tot un món i un personatge inoblidable en la història de la literatura infantil de tots els temps: en Peter Pan.

Durant el transcurs de l’estiu, els tres fills de la Sylvia, la Sylvia i el senyor Barrie enforteixen una sòlida amistat que a tots fa feliços, tret de la dona de Barrie i la mare de la Sylvia que no veuen en bons ulls aquesta relació.

Uns nens que comparteixen amb el senyor Barrie, en James, les ganes de divertir-se, il·lusionar-se, imaginar i descobrir mons llunyans. Tots no ho comparteixen, en Peter es mostra sempre reaci als jocs i a la fantasia, però acabarà aprenent a somiar, igual que han de fer tots els nens i tots aquells que ja no ho som tant.Comentaris

Deixa la teva opinió