El món dels infants es cola a la Festa Major de Gràcia (II)

17 Agost 2009
0

El segon article de la Festa Major està dedicat al carrer Bruniquer, que enguany s’ha centrat en el fantàstic conte de l’Alícia al País de les Meravelles. Un conte amb un munt d’elements que han de ser tot un gust de posar en un carrer de Festa Major. Del carrer m’ha agradat l’Alícia, tallada d’una forma força peculiar, i detalls com que totes les persianes de locals del carrer, han estat pintades amb forma de cartes, d’asos.

Els rellotges han estat presents a tot el carrer, i és que el temps és un aspecte molt important pel famós Conill Blanc; que el podem trobar a la contraportada del carrer juntament amb la Reina de Cors.

De la contraportada puc destacar un aspecte que em va cridar força l’atenció, i és que les il·lustracions del Conill Blanc i la Reina de Cors en les que s’han basat són les originals de John Tenniel. A vegades està molt bé el fet de prendre de grans il·lustradors aspectes com aquests.

Voleu descobrir el fantàstic món de l’Alícia al Páis de les Marevelles, us hi convido a entrar, però aneu en compte que potser empetitiu o us convertiu en gegants. Sinó mira el que li va passar a la pobra Alícia.



Comentaris

Deixa la teva opinió