ÉRASE UNA VEZ

25 Agost 2009
0

Avui em venia de gust parlar-vos d’un joc que tinc ja fa uns quants mesos. De fet, els Reis Mags, que són d’allò més espavilats me’l van fer arribar el passat gener. Es tracta d’un joc que no és per nens, sinó per adults. Un joc de cartes que s’anomena: Érase una vez. És un joc de cartes per a 3-6 jugadors. Tot i que amb dos també es pot jugar, i que està pensat per crear històries.

erase_una_vez_caja3d

Però no unes històries qualsevols, i és que cada carta és un element característic dels contes de fades de tota la vida. Ja siguin personatges: reina, princesa, rei, lladre, captaire, fada, bruixa…; trets: ric, pobre, malvat…; objectes: corona, tresor, anell, espassa, porta, torre…; llocs: castell, illa deserta, poble… successos: una mort, una lluita, un encanteri…

Totes aquestes cartes les has d’anar lligant, intentant no ser interromput pels teus adversaris, i creant així la teva pròpia història. Història que has d’encaminar cap a un final que et ve donat en una carta al principi de la partida.

I tot es fa més divertit amb les cartes d’interrupció, comodí i l’habilitat, és clar, del narrador.

erase_una_vez_cartas

Un joc que fa volar la imaginació i que et porta a crear històries que podrien formar part de qualsevol conte de fades, però aquesta vegada creades per tu mateix.

Un joc per pensar i passar una bona estona.Comentaris

Deixa la teva opinió