El conte de… LA FLOR ROMANIAL

27 Agost 2009
0

Hola a tots i totes! Com potser recordeu, fa un temps us vaig parlar dels orígens de la Flor Romanial, un fantàstic conte d’origen balear, i del que avui us en puc portar una versió.

LA FLOR ROMANIAL, Antoni M. Alcover, Adapt. Pere Rosselló Bover, il·l Pau Oliver Garcia Delgado, Editorial Moll (2009) –> Aquest conte ha estat creat gràcies al Premi Punta de Llapis, i n’és el guanyador de l’edició del 2008. Aquest Premi pretén potenciar els joves il·lustradors de Ses Illes, així com les seves pròpies històries. D’aquesta adaptació us en puc dir que sempre és un plaer trobar adaptacions de contes tan fantàstics i meravellosos i així poder-los donar a conèixer una mica més. D’aquest premi també va sorgir el conte que us vaig portar de “L’amor de les tres taronges”.

lli1039Comentaris

Deixa la teva opinió