Explica'm… A LAS BUENAS Y A LAS MALAS

20 Setembre 2009
0

A LAS BUENAS Y A LAS MALAS, Teresa Durán, Il·l Letícia Ruifernández, Gabriel Pacheco, Paula Alenda, Nicolai Troshinsky, Violeta Lópiz, Beatriz Martín, Editorial Anaya (2007) –> Aquest llibre es tracta d’una recopilació de contes sobre els personatges clàssics de fades, bruixes i tot el seu fascinant món. Inclou històries clàssiques i populars dels Folklore d’arreu del món, i altres més moderns i contemporanis. Tots ells revisats per la Teresa Duran i il·lustrats per il·lustradors excel·lents que ens aporten les seves pròpies versions de tots aquests personatges.

En el llibre també s’hi poden trobar conjurs, receptes i dades curioses que ens introdueixen a emprendre aquest fantàstic viatge pel món de les fades i les bruixes.

Un llibre amb unes il·lustracions força fosques que contribueixen a crear l’ambient de misteri i desconeixença que hi ha entorn d’aquests fantàstics personatges.

ij00241901Comentaris

Deixa la teva opinió