Explica'm… CUENTOS GALLEGOS DE TRADICIÓN ORAL

25 Octubre 2009
0

Hola a tots i totes! Els meus cunyats aquestes vacances es van enrecordar molt de mi i de Galícia em van portar una petita joia que em fa molta il·lusió ensenyar-vos. I és que ser cunyat d’un Elefant tan peculiar no és fàcil…

CUENTOS GALLEGOS DE TRADICIÓ ORAL, Camiño Noia Campos, Editorial Nigratrea (2003) –> Es tracta d’un recull de contes de tradició oral gallega separats per temes: contes d’animals, contes meravellosos, contes didàctics, contes de capellans, contes de dimonis, bruixes i altres creences, contes de dones i contes d’homes.

Són relats molt curts i un llibret molt petit, però amb un munt ‘històries. Algunes que ja coneixem a la “catalana” com Joan de l’ós i altres totalment desconegudes.

47 contes escollits d’entre 336 versions de contes populars gallecs, i que ens narren històries explicades durant segles de pares a fills.

cuentosgallegosComentaris

Deixa la teva opinió