Exposició del Valentí Gubianas a Menorca

27 Octubre 2009
0

cavall-menorcaAquest proper divendres 30 d’Octubre a 2/4 de nou del vespre a la Galeria Xibau de Ferreries (Menorca), en Valentí Gubianas inaugura una exposició d’il·lustracions fetes entorn a diversos temes menorquins.

L’exposició es podrà visitar fins el dia 22 de Novembre, una exposició que compta amb la imatge que té l’il·lustrador de Menorca a través dels seus dibuixos: la gent, la llum, la pau… Tot això i molt més és per en Valentí Menorca.

Un il·lustrador que com sempre mai em cansaré d’elogiar i dir que és fantàstic, que em va regalar un Trompeta preciós, que és molt amable amb mi i que cuida el Trompeta de la millor manera possible, i és llegint-lo sovint. És per això que m’alegro de enterar-me de les seves exposicion s per poder-ne parlar des d’aquí.

Aquesta vegada no em podré acostar a Menorca… Em queda una mica lluny. Però si tinc lectors d’aquesta bonica illa que no coneguin l’obra d’en Valentí, que s’acostin a conèixer-la, els fascinarà.

Si hi voleu assistir, ja ho sabeu:

Xibau Punt d’Art

Plaça Espanya, 17

07750 Ferreries (Menorca)

Tel. 971373380

xibau@xibau.com

Per acabar us deixo amb el Díptic de l’exposició, on en Quim Pujolar descriu l’art d’en Valentí.

diptic-exteriordiptic-interiorinvitacioComentaris

Deixa la teva opinió