El Trompeta navega per… BENJAMIN LACOMBE

29 Octubre 2009
0

La web que us porto avui és la d’un il·lustrador francès genial, es diu Benjamin Lacombe. Dels llibres que potser us sonaran més hi ha el de “Els amants papallona”, que ja en vaig parlar en el seu dia. Hi ha qui podria dir que té un estil que ens pot recordar a la Rebecca Dautremer, però jo penso que no és així, ja que té un estil molt personal i les seves il·lustracions sembla que prenguin vida pàgina a pàgina.

Però del que us volia parlar és de la seva web, i és que és molt bonica, navegable, útil i amb una mostra més que extensa dels seus treballs. Podem descobrir com és l’il·lustrador, què ha publicat, hi ha galeries d’imatges, tant per a nens com per adults. Jo sincerament el prefereixo mil vegades amb els seus treballs per a nens, ja que per adults, em semblen una mica macabres.

Tot i així, us deixo amb captures de la web, que també ens redirecciona al seu Bloc, i algunes imatges que podeu trobar-hi. Cada il·lustració és una petita joia.Comentaris

Deixa la teva opinió