El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ QUINA GANA!

20 Novembre 2009
0

Avui més que contes d’una temàtica en concret, em venia de gust portar-vos una col·lecció que vaig descobrir el passat estiu i que em va semblar d’allò més interessant. Es tracta de “Quina gana!” i ara us explicaré perquè em va sorprendre tant.

EL PIRATA JACK LLENTIES, Pere Prats i Sobrepere, Editorial La Galera, Col·lecció Quina Gana! 1 (2009) –> Abans de parlar-vos del conte en qüestió, m’agradaria parlar-vos de la col·lecció, es tracta de dos contes que es conformen per una història senzilla il·lustrada a través de diversos plats combinats de menjar. Un plat de llenties es pot convertir en la bandera d’un pirata, o una plat de pasta en una cara divertida. Són contes si més no curiosos, i al final podeu trobar la recepta de cadascuna de les planes, per fer per aquells nens que no els hi agrada gaire el menjar, una experiència d’allò més divertida.

Explicat això, us puc dir que la història d’en Jack és la d’un pirata que desembarca en una ciutat, la temible bandera espanta a tots els habitants. Què deu voler aquest temut pirata? Si ho voleu descobrir només cal que obriu el conte.

6330011

LA CLÀUDIA ES DISTREU, Pere Prats i Sobrepere, Editorial La Galera, Col·lecció Quina Gana! 2 (2009)–> Avui a classe la mestra pregunta un per un a tots els seus alumnes paraules que comencin per la lletra C, la Clàudia va rumiant mentre espera el seu torn. Quina dirà?

6330021Comentaris

Deixa la teva opinió