Els racons de… BAOBAB

21 Novembre 2009
0

Fa un parell o tres de dies vaig rebre un correu on se’m presentava una nova llibreria infantil i juvenil, vaig mirar-me les fotografies, vaig entrar a la seva web i em va semblar molt interessant parlar-vos-en. Es tracta de BAOBAB, la podeu trobar a Palma de Mallorca al Carrer Carnisseria 11.

Es tracta d’un espai dedicat al món dels contes i la literatura infantil, en el que a més a més, podeu trobar com a curiositat excel·lents aparadors fets amb figures de plastilina, tots ells relacionats amb la temàtica de l’època de l’any en que ens trobem.

A part, sembla un espai molt agradable i acollidor, decorat amb molt de gust i el millor de tot, amb molts contes!

Si voleu conèixer millor l’espai, podeu anar-hi i si hi viviu lluny, us podeu conformar entrant a la seva web o mirant les fotografies que us deixo a continuació.

Llibreria infantil i juvenil Baobab
C/Carnisseria, 11
Palma de Mallorca
Tel 971 727 949

escaparate-abril-09fotos-tiendaescaparate-navidadComentaris

Deixa la teva opinió